SportVijesti

Sutra se u našem kraju održavaju Moto rally i Moto slalom, od ponoći zatvoren Stross

Sutra će biti održani Moto rally i Moto slalom koje organiziraju Motocross klub Jaska i Auto klub Jastrebarsko, zbog čega će večeras od ponoći pa sutra do 12 sati Strossmyerov trg biti zatvoren za parkiranje i promet. Na Strossu će, naime, u dva navrata, u 10:30 i u 11 sati biti održani ispiti spretnosti.

Moto slalom se održava u Mladini pod nazivom 7. Nagrada AK Jasterbarsko, a moto rally pod nazivom Dolinom Kardinala od Jastrebarskog do Krašića s ciljem u Mladini.

Moto rally pod nazivom Dolinom Kardinala – 5. Nagrada Općine Krašić vozi se od Jastrebarskog do Krašića, s ciljem u Mladini, a boduje se za Prvenstvo Hrvatske, Kup Hrvatske Vilko Sever, Kup općine Krašić, te Trofeje HAK-a, Centra za vozila Hrvatske i Zagrebačke županije, kao i za bodove konstruktora.

Prijem, verifikacija i tehnički pregled početi će sutra u 9:30 h ispred Autokluba Jastrebarsko, a start će biti u 10:30 h na Štrossu s ispitom spretnosti. Nakon toga u 11 sati ispitom spretnosti na Strossu te u 13 sati u Mladini, počinje i Prvenstvo Hrvatske u  Moto slalomu – 7. Nagrada Autokluba Jastrebarsko. I ovo natjecanje bodovati će se za Prvenstvo Hrvatske, te Kup grada Jastrebarskog, Trofej Zagrebačke županije i HAK-a i za bodove konstruktora.

FOTO
Motocross Klub Jaska
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close