Jaska i okolicaVijesti

Sutra ujutro dezinsekcija komaraca na području Jastrebarskog

Sutra rano ujutro, na području grada Jastrebarskog, provoditi će se dezinsekcija komaraca.

Tvrtka Eko-deratizacija izvijestila je da će suzbijanje odraslih komaraca-krilatica obavljati sutra u vremenu od 5 do 7 sati. Evo i lokacija, gdje će to činiti.

TREŠNJEVKA, ulica FRANJE TUĐMANA, ERDÖDYEV PARK, ZRINSKO FRANKOPANSKA, STROSSMAYEROV TRG, ZAGREBAČKA, VLADKA MAČEKA, BANA JOSIPA JELAČIĆA, MLADINSKA, ZDIHOVAČKA, KLINČASELSKA, ZELENI GAJ, KNEZA BRANIMIRA, PETRA SVAČIĆA, VIDRIĆEVA, VLAISAVLJEVIĆEVA, ŠENOINA, MATIJE GUPCA, STARČEVIĆEVA, BAKAČEVA, KOLODVORSKA, JANKA MATKA, PETRA SKOKA, MIRNI PUT, VLADIMIRA NAZORA i DRAGUTINA DOMJANIĆA.

Suzbijanje odraslih komaraca provodit će se hladnim zamagljivanjem ULV metodom, a građani se pozivaju da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanja te da ukoliko na obuhvaćenom području drže košnice s pčelama, onemoguće izlaz iz košnica na dan uništavanja komaraca.

U slučaju nastupanja nepovoljnih vremenskih prilika, planirani tretmani će se odgoditi i provesti u prvom mogućem sljedećem terminu, o čemu ćemo pravodobno obavijestiti – priopćeno je iz tvrtke Eko-deratizacija.

Tvrtka Eko-deratizacija u međuvremenu je izvijestila kako se za sutra planirana adultna akcija na području Grada Jastrebarskog odgađa zbog najave loših vremenskih uvjeta.

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close