Jaska i okolicaVideoVijesti

Sutrašnji Dan grada Jastrebarskog vrtićki mališani čestitali jutros na Strossu | foto, audio, video

Jastrebarsko sutra slavi Dan grada, u spomen na 13. studeni 1991. godine, kada je iz naše sredine zauvijek otišla ondašnja Jugoslavenska narodna armija.

Gradski se praznik, različitim događanjima, obilježava cijeli ovaj mjesec, a danas su tim povodom sa središnjeg gradskog trga u zrak poletjeli i baloni na kojima je pisalo Sretan rođendan Jaska. Gradonačelniku Zvonimiru Novoselu i njegovim zamjenicima Stipi Bučaru i Domagoju Šlatu.

Dan grada došli su, naime, čestitati mališani dječjeg vrtića Radost:

 

Osim s gradonačelnikom Zvonimirom Novoselom, za prijepodnevnog rođendanskog susreta s djecom na Strossmayerovom trgu, Jelena Popović kratko je razgovarala i s ravnateljicom dječjeg vrtića Jadrankom Stojković:

 

Središnji događaj povodom Dana grada, svečana je sjednica Gradskog vijeća, koja će biti održana sutra, na sam Dan grada, od 13 sati, u Princes centru.

Ujutro će u jaskanskoj župnoj crkvi Svetog Nikole, povodom Dana grada, biti služena i misa, koja će početi u 7 sati, a nakon koje će gradonačelnik Novosel sa svojim zamjenicima, gradskim vijećnicima, predstavnicima braniteljskih udruga i policije, položiti vijenac i upaliti svijeće kod Spomen obilježja nevinoj patnji hrvatskih žrtava svih ratova, u znak sjećanja na sve poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu.

Slična tema:

Back to top button