Jaska i okolicaVijesti

Svečano otvoren hotel Princess u Jastrebarskom | video

Večeras je i službeno otvoren hotel Princess u Jastrebarskom, investitora Dragutina Vučkovića, uspješnog poduzetnika hrvatskog, odnosno jaskanskog porijekla, koji već godinama živi i radi u Kanadi.

U luksuzni hotel Princess sa četiri zvjezdice, Vučković je uložio oko 70 milijuna kuna, a hotel ima 82 moderne sobe i 11 apartmana, restoran, bar, vinoteku, wellness centar s grijanim bazenom i druge sadržaje.

Na svečanosti otvorenja prigodnim govorima prisutnima su se obratili vlasnik i investitor Dragutin Vučković, izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Davorin Štetner te ministar turizma Gari Cappelli, a hotel je blagoslovio umirovljeni vojni biskup Juraj Jezerinac.

Otvorenju su prisustvovale mnoge poznate osobe iz javnog života Jastrebarskog i Zagrebačke županije, među kojima i gradonačelnik Zvonimir Novosel, župan Stjepan Kožić te gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Ceremonija otvorenja bila je popraćena glazbeno – zabavnim programom uz nastup Ane Rucner na violončelu i raskošnim vatrometom.

HOTEL PRINCESS | video, audio, foto

 

Videozapisi iz našeg Facebook prijenosa uživo (na momente je dolazilo do problema s kvalitetom signala mreže pa je prijenos uživo prekidan te je realiziran u 4 odvojena videa)

 

Komentari:

FOTO
Grad Jastrebarsko

Slične teme:

Close