Oglašavanje
Jaska i okolicaSportVijesti

Svetojanske i Klinčaselske mažoretkinje na Europskom prvenstvu u Sloveniji

U slovenskom Laškom protekli vikend održano je 19. Europsko prvenstvo u mažoret plesu na kojem je sudjelovalo preko 1.400 natjecateljica iz Austrije, BiH, Češke, Francuske, Crne Gore, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Jaskanski kraj predstavljale su Svetojanske i Klinčaselske mažoretkinje, vrativši se s ukupno tri osvojene medalje kući. U individualnim nastupima, Isabell Amanda Cvitanović (Svetojanske mažoretkinje) osvojila je srebrnu medalju u kategoriji solo juniorki, dok je Petra Bilobrk (Klinčaselske mažoretkinje) u seniorskoj kategoriji osvojila 3. mjesto i brončanu medalju. U juniorskoj duo kategoriji Elena Mendeš i Marija Magdalena Stunja su osvojile broncu te donijele Klinčaselskim mažoretkinjama još jednu medalju.

U javnosti najpoznatijoj kategoriji, seniorskih mažoret sastava, djevojke su osvojile sedmo (Svetojanske mažoretkinje), odnosno deseto mjesto (Klinčaselske mažoretkinje) u konkurenciji 13 ekipa. Prvo mjesto i naslov Europskih prvakinja pripao je Zagrebačkim mažoretkinjama.

POGLEDAJTE I OVO  Izmjene prometne regulacije u Prhoću kroz naredna dva i pol mjeseca

 

Videozapisi i fotogalerija s Facebooka (objedinjeno sa stranica Svetojanskih i Klinčaselskih mažoretkinja te Hrvatskog Mažoret Savez)

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili: