SportVijesti

Svibanjske aktivnosti orijentacijskog kluba Jelen

Tijekom mjeseca svibnja članovi Orijentacijskog kluba Jelen nastupili su na tri natjecanja u Daruvaru i Zagrebu. Na sprintovima u Daruvaru, Miran Košćica osvojio je 7. mjesto, a Vladimir i Ivan Miovec 5. i 9. Uslijedio je 42. Ačkov kup gdje je Dora Delić zauzela 3. mjesto, a Noa Kelc 4. u svojoj kategoriji.

Na zagrebačkoj Medvednici odlično se snašla i Ana Beblek 5. mjestom u kategoriji seniorki te Ivan Šeperić-Grdiša 7. mjestom među seniorima. Željka Gajdek i Miran Košćica zauzeli su 5. i 6. mjesto u svojim kategorijama, isto kao i Martina Bedeković Tanković te Sabina Seražin Korper. Još bolji bili su Jelenovi veterani, naime zlato je odnio Damir Miljković, Marijan Bogović okitio se broncom, a Miroslav Besten zauzeo je 4. mjesto.

Vikend kasnije održano je još jedno sprint natjecanje, na zagrebačkom Borongaju, gdje su Jelenašiponovo bili na postolju. U veteranskim kategorijama Marijan Bogović i Miroslav Besten zauzeli su 2. odnosno 3. mjesto, dok je Dalibor Stankovski bio šesti u svojoj kategoriji. Dora i Sara Delić zauzele su četvrto i peto, Nikolina Miovec deveto mjesto, a Željka Gajdek 14.

Ovim rezultatima OK Jelen se probio na 5. mjesto ukupnog poretka u Kupu Hrvatske. Uz natjecanja, članovi OK Jelen sudjelovali su i na Sajmu mogućnosti u Klinča Selu, te su u suradnji s OŠ Ljubo Babić obilježili Svjetski dan orijentacije prigodnim labirint natjecanjem.

Uz natjecanja Jelenaši su sudjelovali i na Sajmu mogućnosti u Klinča Selu u organizaciji MUP-a, te u suradnji s OŠ Ljubo Babić obilježili Svjetski dan orijentacije prigodnim labirint natjecanjem.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close