OstaloVijesti

Tilček Team donirao 8 tisuća kuna za Krijesnice

Jaskanski sportski klub Tilček Team je za projekt “Pedalom za Krijesnice powered by Tia mobiteli” preko prijatelja i donatora kluba skupljao sredstva za logističke troškove putovanja, a prikupljeno je 19.750 kuna, priopćili su iz kluba.

Nakon završetka putovanja peteročlane ekipe oko Hrvatske u dužini 3.100 kilometara i 13 dana, od zaprimljenih donacija su podmireni svi troškovi puta i opreme u visini od 11.743,95 kn, a preostali iznos od 8.006,05 kuna danas je uplaćen na račun izazova na platformi ‘Čini pravu stvar’.

“Ponosni smo da se na poziv odazvalo puno prijatelja, donatora i ljudi velikog srca jer svi oni pomogli su omogućiti ekipi da na humanitarnom putovanju, na čelu s našim članom Ivanom Puškarićem, ima u potpunosti riješene troškove putovanja, pa su se mogli posvetiti isključivo bicikliranju” – poručili su iz Tilček Team-a.

Uz ovu uplatu Tilček-a i one koje još nisu proknjižene na cinipravustvar.hr, izazov je za sada prikupio 80 tisuća kn, odnosno 80% predviđenog iznosa od 100 tisuća kn.

Tilčeki i dalje pozivaju sve koji su u mogućnosti da doniraju koliko mogu, te da svi zajedno ovu lijepu priču završimo na najljepši mogući način.

DONIRAJTE AKCIJU

Sličan sadržaj

Back to top button