Jaska i okolicaVijesti

Tjedan psihologije obilježava se po treći put u našoj sredini

U tjednu od 17. do 22. veljače diljem Hrvatske već se proteklih 12 godina obilježava Tjedan psihologije, koji je namijenjen promociji psihološke struke i približavanju djelatnosti psihologa javnosti i to održavanjem raznih radionica i predavanja koje su otvorene za stručnu i opću javnost.

Tjedan psihologije obilježit će se treći put zaredom i u Jastrebarskom u organizaciji kabineta za logopedsku i psihološku podršku Ježeva kućica u suradnji s Centrom za kulturu. Bit će organizirane besplatne procjene za djecu i odrasle kako bi se javnosti približila psihološka djelatnost i mogućnosti koje postoje u našoj sredini. “Psihologija nije tabu, nego temelj koji podupire zdrav cjeloživotni razvoj pojedinca. Rješavati probleme u učenju, raditi na poteškoćama vezanim za sramežljivost, strahove, zabrinutost, učiti vještine rješavanja problema i donošenja odluka je nešto što možete učiniti i u svom gradu”, poručili su organizatori.

Osim u Jaski Tjedan psihologije ove će se godine s istim programom obilježiti i u Klinča Selima u prostoru udruge Eduka u društvenom domu. Iste aktivnosti bit će provedene i u utorak, 18. veljače u Lučkom u tamošnjoj osnovnoj školi.

Ususret Tjednu psihologije u našoj emisiji “Zdravlje broj 1” u studiju smo ugostili psihologinju Ivanu Garašić iz Ježeve kućice:

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close