OstaloVijesti

Treba li u Hrvatskoj uvesti policijski sat? Evo vaših mišljenja

Na našim društvenim kanalima, na kojima kombinirano imamo preko 15 tisuća pratitelja, postavili smo pitanje: Treba li u Hrvatskoj uvesti policijski sat? Prikupili smo 50-tak komentara od kojih neke objavljujemo u nastavku.

Tako, recimo, Melita, Zorica, Robert, Stefanija, Martin, Ivica, Željka, Tanja i Željko kažu kratko NE, tj. da ne treba uvesti policijski sat, dok jednako kratak odgovor koji kaže DA, odnosno da treba uvesti policijski sat daju Renata, Adrijana, Ljiljana, Ana, Vesna, Marina i Slavica.

Ljiljana kaže: Da, svakako, a Ivica je napisao: Ne, ionako ćemo svi dobiti koronu, ako te zaboli zub dijagnoza korona. Marina je komentirala: Da, jer se ljudi neodgovorno ponašaju, a slično razmišlja i Pavica koja kaže: Da, sve dok mladi ne shvate da su oni najveći prijenosnici korone na svoje starije u kući i van nje.

Vladimir piše: Ima smisla samo ako bi policijski sat trajao svo vrijeme, od 00 do 24. Inače nema smisla kao ni rad npr. kafića do 22 ili 00 sati ili do jutra. Korona je ili nije, nema sad je, pa sad nije. Jula ima mišljenje da treba uvesti policijski sat jer se narod ne pridržava pravila.

Dubravka kaže: Gluposti! Zar COVID poznaje policijski sat? Zar navečer COVID napada a po danu ne? Treba držati distancu, malo se pričuvati i živjet dalje, a ne paniku dizat. Anabela je mišljenja: Da, jer narod uopće ne želi postupati po Odlukama.

Milena kaže: Da, jer u tom vremenu su vani oni koji nemaju veze s nikakvim poslom. Vani su mladi koji tulumare i šire zarazu. Neno je napisao: Ako će država nadoknaditi svim gubitašima 75% gubitka kao Njemačka, onda može.

Ignac poručuje: Da, jer hrvatski narod ne zna sam postupati, a Sabina: Već će odlučiti bez našeg mišljenja.

Mišljenja su, kao i o svemu, različita i o ovoj temi o kojoj svoj stav ma društvenim kanalima iskazuju naši pratitelji.

Sličan sadržaj

Back to top button