Jaska i okolicaVijesti

Tri novooboljele osobe u županiji, u Ispostavi Jastrebarsko bez promjena

U odnosu na jučer imamo tri novooboljele osobe više u Zagrebačkoj županiji i to dvije s područja Ispostave Zaprešić, a jedan novi slučaj zaraze koronavirusom je s velikogoričkog područja.

Dobra je vijest da su u protekla 24 h četiri nove osobe izliječene te da na jaskanskom području nema promjena, dakle nemamo novooboljelih ni ozdravljenih ni preminulih prema do sad poznatim podacima koje je tijekom prijepodneva objavio županijski Zavod za javno zdravstvo.

Tako su na području Zagrebačke županije trenutno aktivna 52 slučaja, od toga 7 na području Ispostave doma Zdravlja Jastrebarsko koja obuhvaća prostor od Žumberka do Stupnika.

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve – 2 nova slučaja u ispostavi Zaprešić i jedan novi slučaj u ispostavi Velika Gorica *promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za izliječene slučajeve – 2 izliječena slučaja u ispostavi Dugo Selo, te po jedan izliječen slučaj u ispostavama Zaprešić i Vrbovec

 

91 novi slučaj u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 100 osoba

U protekla 24 sata u cijeloj Hrvatskoj zabilježen je 91 novi slučaj pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 978. Još je 100 osoba na bolničkom liječenju, s tri pacijenta na respiratoru.

Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas je ukupno zabilježeno 3.416 osoba zaraženih novim koronavirusom. 2.323 osoba se oporavilo, a dosad je preminulo 115 osoba.

Do sada je testirano 89.764 osoba, od čega 1.529 u protekla 24 sata.

Sve najnovije obavijesti o koronavirusu mogu se pronaći na stranici koronavirus.hr

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close