SportVijesti

Tri selekcije mladih kategorija NK Vinogradara nastupile u Međugorju | foto

Mladi nogometaši Vinogradara nastupili su s tri momčadi na turniru ‘Međugorje Cup 2019.’ u istoimenom mjestu u Bosni i Hercegovini.

Najmlađa selekcija U9 u skupini je osvojila prvo mjesto nakon dvije pobjede i jednog poraza. U knock-out fazi od Vinogradarovih nogometaša rođenih 2009. godine bolji su bili vršnjaci sarajevskog Željezničara, kasniji finalisti kategorije.

Selekcija U11 nastup je završila u skupini na trećem mjestu zbog lošije gol razlike od drugoplasirane ekipe. U četiri utakmice djeca NK Vinogradara rođena 2008. godine ostvarila su jednu pobjedu, dva neriješena ishoda i jedan poraz. Selekcije U9 te U11 vodio je trener Bruno Vađina.

Najstarija, U13 selekcija, odnosno djeca rođena 2006. godine, a koju je vodio trener Tomislav Kelava, nastup je završila u skupini nakon jednog remija i dva poraza.

Na međunarodnom turniru ‘Međugorje Cup 2019.’, kojeg je organizirala Škola nogometa Međugorje, ukupno je nastupilo 120 momčadi iz četiri zemlje s preko 2.000 djece, a od ostvarenih rezultata, bitnije je zajedničko druženje malih Vinogradarovih nogometaša i njihovih roditelja. Dodajmo kako su osim sportskog dijela, djeca za vrijeme boravka posjetila i vjerske simbole Međugorja.

Iz nogometnog kluba Vinogradar posebno zahvaljuju Ivanu Rubiniću, glavnom donatoru koji je podmirio troškove putovanja djece i roditelja na ‘Međugorje Cup 2019.’

fotogalerija, facebook/Anita Bosak:
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close