Jaska i okolicaVijesti

Turistička zajednica Zagrebačke županije pokrenula novu ljetnu kampanju

Turistička zajednica Zagrebačke županije pokrenula je novu ljetnu kampanju orijentiranu na domaće goste. Kampanja se provodi u suradnji s 13 lokalnih turističkih zajednica, među kojima je i jaskanska.

Dolaskom toplijih, ljetnih mjeseci sve je više domaćih gostiju, koji za svoju kontinentalnu vikend destinaciju, izabiru upravo Zagrebačku županiju. Kako bi svima njima približila prvenstveno svoju eno-gastronomsku ponudu, Turistička zajednica Zagrebačke županije predstavila je novu ljetnu kampanju pod sloganom “Iskustva za pamćenje u Zagrebačkoj županiji!”.

Naglasak kampanje je na gurmanskim iskustvima kojih u restoranima i obiteljskim gospodarstvima od Prigorja, Moslavine i Turopolja do Jaske, Samobora i Zaprešića uistinu ne manjka – bilo da se radi o crnim turopoljskim tartufima, delicijama od autohtone turopoljske svinje, žumberačkoj pastrvi, kotletu s trsja, slanoj deliciji  rudarskoj greblici ili kako je još nazivaju plešivičkim copanjekom, zlevanki, samoborskoj kremšniti…

Kampanja se provodi u suradnji s 13 lokalnih turističkih zajednica: Savsko-sutlanske doline i briga, Dugog Sela, Ivanić Grada, Zaprešića, Jastrebarskog, Samobora, Svetog Ivana Zeline, Svete Nedelje, Velike Gorice, Vrbovca, Pisarovine, Krašića i Rugvice.

Kampanja je orijentirana na domaće goste, a osim gurmanskih iskustava nude se i vinske ceste, zdrave lokalne namirnice i domaća kuhinja, prekrasna priroda, biciklističke rute, tradicijsko graditeljstvo, zdravstveni turizam i još puno toga što nudi ‘zeleni zagrebački prsten’.

Promotivni video kampanje:

Foto
TZZZ
Back to top button