SportVijesti

U Cvetkoviću nastavljena tradicija, održano 5. izdanje nogometnog turnira | audio, foto

Ekipa "Vulica" osvojila je ovogodišnji turnir

U subotu je u Cvetkoviću u organizaciji tamošnjeg nogometnog kluba održan “Cvetkovački nogometni turnir”. Tradicija pokrenuta prije 5 godina, nastavljena je i u 2019. zahvaljujući ljudima iz kluba i mještanima Cvetkovića. Bio je tamo i naš reporter Zdenko Vuković koji je za trajanja turnira snimio dojmove nekoliko posjetitelja i igrača:

 

pobjednici

A ta tabla zaista i ide ekipi “Vulica” koja se ove godine pokazala najboljom u konkurenciji 8 ekipa i osvojila prvo mjesto. Drugo mjesto zauzeli su “Sredenci desni”, a treće “Dolenci lijevi”. Ukupno je nastupilo 80-tak igrača, a individualne nagrade ponijeli su Nenad Batušić kao najbolji golman, nagradu za fair play igrača dobio je Mirko Boričević, dok je najbolji strijelac bio Krešimir Šoštarić. Jedan od redovnih posjetitelja cvetkovačkog turnira je i Ivica Sertić:

 

U Cvetkoviću se okupio velik broj mještana i gostiju koji su se zabavljali u sportskoj atmosferi i ugodnom druženju, što je, uz popularizaciju nogometa i sporta općenito, te Cvetkovića i tamošnjeg nogometnog kluba, i bila glavna svrha ovog turnira. Dužnost predsjednika nogometnog kluba Cvetković posljednja dva mjeseca obnaša Mirko Batušić:

 

Stadion “Iza Mikca” u subotu su ponovno ispunile sve generacije cvetkovačkih nogometaša, od onih najmlađih koji su tek počeli, pa do onih najstarijih. U svom šestom desetljeću života, među sudionicima ovog malonogometnog turnira bio je i Zoran Ristovski:

 

penal majstor

 

Na turniru su se igrači okušali i u kategoriji “Penal majstor”. Među 64 izvođača, titulu najboljeg ponio je Jadranko Pilimini, budući cvetkovački zet, a koji je osvojenu novčanu nagradu darovao svom maloljetnom protivniku iz finala u svrhu školovanja. A jedan drugi cvetkovački zet, Goran Golešić, u subotu je imao samo riječi hvale za turnir:

 

Uz Cvetkovćance, turnir su posjetili brojni gosti i prijatelji kluba, među njima i Stjepan Jagodić:

 

Podršku 5. izdanju “Cvetkovačkog nogometnog turnira”, u ime gradonačelnika Zvonimira Novosela, svojim dolaskom dali su njegovi zamjenici Stipe Bučar i Domagoj Šlat koji su i podijelili priznanja najboljima. Dodajmo još kako su se posjetitelji nakon turnira, uz gastronomsku ponudu i glazbeni sastav, zabavljali duboko u noć.

Foto
Grad JastrebarskoRadio Jaska

Sličan sadržaj

Back to top button