I7BORI

U HDZ-u nam potvrdili: Kandidat za gradonačelnika – Tomislav Preprotić!

Službeno će to biti objavljeno za tjedan dana, no, u jaskanskom HDZ-u su nam potvrdili, da će njihov kandidat za gradonačelnika, biti Tomislav Preprotić.

Imena kandidata za zamjenike gradonačelnika, HDZ još ne otkriva, jer su u završnoj fazi konzultacija i bit će poznata sredinom idućega tjedna.

Tomislav Preprotić nije politički aktivan, no prije 20 godina bio je (kao nezavisni kandidat) nositelj HDZ-ove liste za Gradsko vijeće, ali se tada u kampanji nije previše isticao i bio je prilično samozatajan, pa mu sada, u političkom smislu, predstoji pravo vatreno krštenje. U HDZ se učlanio nedavno.

Preprotić je rođen 16. prosinca 1960. godine, diplomirani je inženjer arhitekture, a široj je javnost poznat kao dugogodišnji voditelj Ispostave Jastrebarsko Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Zagrebačke županije.

Poznat je, dakle, jedan od kandidata, koji će se na lokalnim izborima, 21. svibnja, suprotstaviti aktualnom SDP-ovom gradonačelniku Zvonimiru Novoselu, no, prema nekim informacijama koje imamo, kandidata će biti još.

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili:

Adblock software detektiran

Podržite nas tako da dozvolite prikaz oglasa u svom browseru