SportVijesti

U Jastrebarskom održan nogometni festival ‘Trofej dječji nogomet 2019.’

Naš grad prošlog je vikenda bio domaćin 11. nogometnom festivalu ‘Trofej dječji nogomet 2019,’ na kojem je sudjelovalo preko 120 nogometnih ekipa iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Njemačke s ukupno 1.300 nogometaša. Unatoč ne baš naklonjenom vremenu, turnir je uspješno održan, a valja spomenuti kako mnoge ekipe u mlađim uzrastima sve više uključuju i djevojčice, a to se potvrdilo i na turniru u Jastrebarskom.

Uz organizatora Dječji nogomet, turnir je suorganizirao nogometni klub Jaska na čijoj je Centrali odigrana većina utakmica, ali i nogometni klub Desinec koji je također na svom terenu ugostio dio ekipa.

Mladi nogometaši Jaske osvojili su čak četiri druga mjesta, odnosno srebrne medalje. Pošlo je to za nogom igračima selekcija do 8, do 11, do 12 i do 13 godina.

Kod najmanjih prstića, igrača do 8 godina, Mihael Filipović je proglašen i najboljim golmanom, a Marko Golub i Petar Golešić su izabrani u Dream Team.

Kod uzrasta do 11 godina iz NK jaske dolazi najbolji golman Ivan Bogdanović, dok su uz njega u dream team još ušli Vito Vlašić i Leo Lončar.

U uzrastu do 12 godina ispred NK Jaske najboljim igračem turnira proglašen je Luka Dikšić, a uz njega u dream teamu su Benjamin Bela Banković i Roko Novosel.

U kategoriji malih nogometaša do 13 godina Matija Majkić je najbolji golman, a osim njega u dream team su izabrani Fran Stunja i Mario Tomić.

U konkurenciji do 14 godina prvo mjesto osvojila je ekipa MM Beton Jastreb odakle dolaze najbolji igrač i najbolji golman te četvorica u dream teamu. Najbolji igrač je Patrik Turković, najbolji golman Eugen Ciban, a uz njih dvojicu u dream team kategorije izabrani su Domagoj Brakus i Lukas Magđinski, a dio dream teama je i Leon Požega iz NK Jaske.

Ispred grada Jastrebarskog, 11. nogometnom festivalu ‘Trofej dječji nogomet 2019’ prisustvovao je dogradonačelnik i predsjednik Sportske zajednice Domagoj Šlat koji je uručio pehare i medalje najboljima.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close