SportVijesti

U Jastrebarskom održano svečano proglašenje najboljih ekipa Kup-a Vilko Sever, a u subotu je naš grad domaćin i Noći prvaka

U subotu će u Jastrebarskom biti održana Noć prvaka, svečanost na kojoj je Hrvatski motociklistički savez za uspjehe u prošloj godini nagradio najbolje pojedince, klubove, timove i ostale sportske djelatnike.

A u organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza i Motocross kluba Jaska, u Jastrebarskom je u nedjelju održano i svečano proglašenje najboljih ekipa Kup-a Vilko Sever za 2019. godinu. Prije dodjele pehara i priznanja, okupljenima u Glazbenoj školi, obratili su se: predsjednik Moto cross kluba Jaska – Mladen Čop i predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza – Stjepan Peršin, a obojica su dali izjave i za naš medij. Evo što je rekao Mladen Čop:

 

Za proglašenja najboljih ekipa Kup-a Vilko Sever, jaskanski motociklisti okitili su se sa 4 pehara za 4 pobjede u Kupu i to u disciplinama: Trial, Supercross–veterani, Moto rally i Supermoto. Ujedno je i jaskanski motocross klub ukupni pobjednik za 2019. godinu.

A kako općenito, prošlu, 2019. ocjenjuje predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza – Stjepan Peršin:

 

Kup Vilko Sever vozi se u gotovo svim moto disciplinama.

 

 

I u Križevcima je za postignute rezultate u prošloj godini priznanja primio Motocross klub Jaska. U disciplini supermoto, član kluba Antonio Kossi je prvak Hrvatske, Željko Tkalčević prvak je u Oldtimerima – klasa 8, a Marko Gereš viceprvak u skuterima klasa Open. Klub je ujedno proglašen i klubom godine u disciplini supermoto, a Antonio Kossi motociklistom godine u disciplini supermoto.

Nove medalje, pehari i priznanja, dijelili su se i u nedjelju, ponovno u našem gradu, na tradicionalnoj Noći prvaka, koju je za proglašenja najboljih Kup-a Vilko Sever, najavio Stjepan Peršin:

 

I na kraju, evo informacije koja će sigurno rastužiti moto sportaše. Dugogodišnji predsjednik Moto cross kluba Jaska, Mladen Čop najavljuje, naime, povlačenje s te dužnosti:

 

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close