OstaloVijesti

U Jastrebarskom otvoren Centar zdravlja Teres

Obrt za njegu i održavanje tijela Centar zdravlja Teres danas je svečano otvorio svoja vrata. Centar zdravlja Teres, iza kojeg stoji Tea Božić Režek, nalazi se na adresi Antuna Mihanovića 3 u Jastrebarskom (poslovna zgrada na prostoru tzv. ‘nove tržnice’), a usluge koje se u Teresu pružaju, mogu se koristiti već od sutra.

30-godišnja bacc. physioth. Tea Božić Režek priča nam kako joj ideja o pokretanju posla postoji već duži niz godina, no zbog mnogo faktora realizacija je pričekala sve do sada. Viši fizioterapeut po struci, Tea nam pojašnjava kako se, uzimajući u obzir raspon potrebitih za uslugama koje namjerava pružati korisnicima, te nedostatan broj stručnih kolega na našem području, odluka o pokretanju posla rodila vrlo lagano.

bacc. physioth. Tea Božić Režek

“Gradeći svoj način rada kroz obrazovanje, edukacije, dosadašnje iskustvo u struci, čovjek kao individualno biće me stalno iznova intrigira. Kako ne postoje dvije iste osobe, tako ne postoje ni dva ista oštećenja ili ozljede, odnosno potrebe za istim pristupom i terapijom.” – govori nam mlada obrtnica i dodaje da će korisnicima u Teresu tretmane pružati kroz različite manualne tehnike oslobađanja boli, vraćanja struktura u normalnu funkciju, masažama, medicinskom gimnastikom i kineziterapijom.

“Za klijente koji nisu u mogućnosti doći na tretman u Centar zdravlja Teres, nudim mogućnost dolaska u domove. Sve s ciljem što bržeg oporavka i vraćanja tijela u normalan funkcionalni status.” – zaključuje Tea Božić Režek, kojoj je danas na svečano otvorenje, uz obitelj i prijatelje, podršku došao pružiti i zamjenik gradonačelnika Jastrebarskog, ujedno i predsjednik Udrženja obrtnika Jastrebarsko Stipe Bučar.

Željka Božić, Stipe Bučar i Tea Božić Režek

Za sve dodatne informacije i narudžbe možete se obratiti na broj 098 575 272 ili posjetiti facebook stranicu Centar zdravlja Teres.

fotogalerija ©Radio Jaska (uz dozvolu roditelja za objavljivanjem fotografija djece):

IZVOR
Sponzorirani članak
Pretraži po oznakama
Back to top button
Close