Jaska i okolicaVijesti

U našem gradu ovog tjedna trodnevna vinska manifestacija

Jaska wine fest (8.-10. listopada, 18-24 h)

Listopad je mjesec koji je u Jastrebarskom posebno posvećen vinu i vinarima. Mjesec je to i održavanja tradicionalne manifestacije “Dani Vina” koja se ove godine, kako je otprije poznato, zbog epidemiološke situacije neće održati.

No, Turistička zajednica grada Jastrebarskog u suradnji s brojnim vlasnicima ugostiteljskih objekata i jaskanskim vinarima te Gradom osmislila je novu trodnevnu vinsku manifestaciju, “Jaska wine fest” u kojoj će svi, a posebno vinoljupci, imati priliku uživati u kvalitetnoj kapljici.

Tako će svi zainteresirani od četvrtka 8. do subote 10. listopada od 18 sati do ponoći, u svom omiljenom kafiću i lokalu, uz dobru glazbenu podlogu imati prilike družiti se te puno naučiti od jaskanskih vinskih znalaca čija su vina često nagrađivana, a uz to i kušati i kupiti vina s jaskanskih bregova.

Ulaz je slobodan, a svi posjetitelji pozivaju se na pridržavanje epidemioloških mjera. – poručuju iz Turističke zajednice grada Jastrebarskog.

 

Ugostiteljski objekti koji su podržali manifestaciju: Marittimo, Chuca, Ban, Mazana, Cafe Cafe, Kalimero, TV Bar, Cash, Krešimir, Haustor, Croattina, Mirjana, Baza, Bin, Kino, Artemida, Grand Cafe, Garden, K Lojzeku, Mc Grizzly i Holyfood. 

Vinari koji su podržali manifestaciju: Baltorinić, J. Braje, R. Braje, Budinšćak, Gregorić, T. Ivančić, K. Ivančić, Jagunić, RJ winery, Kolarić, Korak, Kurtalj, T. Mesic, Nežić, Pavlečić, Šember, Šoškić, Tomac, Tomac & Bajda, Tomićak, Zaher.

Povezane vijesti

Back to top button