SportVijesti

U nedjelju počinje tradicionalni teniski turnir ‘Jaska open’

Ove nedjelje, 13. rujna, na teniskim terenima na Centrali, počet će Jaska open, tradicionalni teniski turnir koji će potrajati tjedan dana, do nedjelje 20. rujna, kada je predviđeno odigravanje finalnih mečeva.

Osim pojedinačne muške i kategorije muških parova, ove godine novost je igranje mješovitih parova, odnosno natjecanja u kojem će sa svake strane mreže suprotstavljene biti muško-ženske kombinacije.

Prijave za Jaska open traju do ove subote, 12. rujna u 18 sati kada će biti održan ždrijeb. Kotizacija za muški turnir iznosi 100 kn, za parove 70, a ako natjecatelj nastupa u sve tri kategorije onda je kotizacija 150 kn.

Jaska Open organizira udruga Društvo za šport i rekreaciju Jastrebarsko koja ima koncesiju na teniske terene na Centrali, a prijaviti se moguće na broj 099 255 8009.

Recimo još kako je u muškoj konkurenciji u posljednja četiri izdanja jaskanskog teniskog turnira pobjednik bio Ivan Markušić, dok su u konkurenciji parova prošle godine najbolji bili Davor Bradvić i Bruno Vađina.

JASKA OPEN | Markušić pobjednik i četvrtu godinu zaredom, u parovima najbolji Vađina i Bradvić, odličan odaziv na turnir << opširnije >>

Povezane vijesti

Back to top button