Jaska i okolicaVijesti

Nedjeljno otvorenje “Adventa u Jaski” otkazano

Organizatori su danas otkazali otvorenje, a poduzeti će sve da klizalište počne s radom u srijedu 4.12.

Tijekom današnjeg dana (petak 29.11.) organizatori su izvijestili: Zbog nepovoljnih vremenskih prilika otkazuje se program otvorenja manifestacije “Advent u Jaski” , a o početku rada klizališta biti ćete na vrijeme obaviješteni. Hvala na razumijevanju!

Dodaju i da će sve poduzeti da klizalište počne s radom u srijedu, 4. prosinca, kada kreće i “Škola klizanja za djecu predškolskog uzrasta”.

NAPOMENA: Tekst u nastavku, kao i audio zapis, nastali su prije otkazivanja.

Ove nedjelje počinje manifestacija “Advent u Jaski” koja će drugu godinu zaredom biti održana u perivoju dvorca Erdödy i koja će potrajati sve od 12. siječnja iduće godine, a organizatori su Grad Jastrebarsko, gradska Turistička zajednica, Centar za kulturu i Društvo naša djeca Jastrebarsko, čije smo predstavnike ugostili u našem studiju.

“Advent u Jaski” započeti će u nedjelju paljenjem prve adventske svijeće na glavnom gradskom trgu, a službeno će manifestacija biti otvorena u perivoju istog dana u 18 sati.  I ovogodišnji program Adventa je bogat, a organizatori izdvajaju: Školu klizanja za djecu i odrasle, Školu hokeja, Bajkaonicu, Craft radionicu, turnir PlayŽitinicaSatation, božićnu predstavu, Dječji doček Nove godine, te Winter Wish Festival. Također, najmlađim sugrađanima i ove će godine Djed Božićnjak podijeliti darove. Detaljnije o svemu, saznajemo od ravnateljice Centra za kulturu Nikoline Ribarić, predstavnice jaskanske Turističke zajednice Petre Masnec i zamjenika gradonačelnika Domagoja Šlata.

Dodajmo kako je ovogodišnja tema manifestacije “rustikalno” što podrazumijeva starinsko, prirodno, romantično ili etno. Organizatori jaskanskog Adventa pozivaju sve zainteresirane da doprinesu u kreaciji adventskog lica i ugođaja našega grada, a ujedno i da se prijave na Natječaj za najoriginalnije uređene izloge, poslovne prostore i okućnice, uz priliku da osvoje vrijedne nagrade. Prijave na taj Natječaj primaju se do 9. prosinca u Turističkoj zajednici radnim danom od 8 do 16 sati, ili na e-mail info@tzgj.hr

Natječaj

Prijavnica za natječaj

 

Slična tema:

Back to top button