Jaska i okolicaSport

U organizaciji OK Jelen održano PH na srednje staze

U uspješnoj organizaciji Orijentacijskog kluba Jelen prošle je subote u Jastrebarskom organizirano  Prvenstvo Hrvatske na srednje staze u orijentacijskom trčanju, na kojem je nastupilo  112 natjecatelja, među kojima i 14 sudionika iz Slovenije i Španjolske.

Sveukupno je nastupilo 112 natjecatelja

U najjačim kategorijama naslove državnih prvaka ponijeli su Matjaž Štanfel iz OK Ris Delnice te Mirja Pavić iz samoborskog OK Japetić. Veteran OK Jelen Marijan Bogović zauzeo je 2. mjesto, dok je Marko Košturić bio 10.

Zahvaljujući pokroviteljstvu Grada Jastrebarskog natjecateljima je omogućena okrijepa, a u programu dodjele priznanja sudjelovale su Svetojanske mažoretkinje, dok su članovi DVD-a Petrovina pružili maksimalnu logističku podršku.

 

Bogović do medalje i u Zagrebu

Dan kasnije, u nedjelju, članovi OK Jelen nastupili su i na 35. pokalu Zagreba, održanom u Markuševcu Turopoljskom, a u organizaciji OK Maksimir. Marijan Bogović tom se prilikom okitio broncom, dok su Daniel Fabijanić i Vedran Papa zauzeli šest, a Marko Mlinac deseto mjesto u svojim kategorijama.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close