192/193 infoVijesti

U par dana dvije provale u prostorije nogometnih klubova

Jaskanska policija izvijestila je o nekoliko događaja koji su se na području PP Jastrebarsko dogodili tijekom proteklog vikenda i jučerašnjeg dana.

U petak u podne došlo je do prometne nesreće u Gornjoj Reki koja je završila srećom samo s materijalnom štetom odnosno oštećenjem podvozja automobila, dok je istog dana nešto iza 19 h zaprimljena dojava o naletu osobnog vozila na srnu u Petrovini. Nastala je također materijalna šteta.

U subotu prijepodne jaskanski su plavci dobili dojavu o provali u prostorije nogometnog kluba u Kozlikovu, iz kojih je nepoznati počinitelj ukrao razne predmete, a daljnji rad se nastavlja. I u nedjelju oko 20:30 h zaprimljena je dojava o prijetnji 39-godišnjem muškarcu. Njemu je u Gornjem Desincu prijetio 41-godišnjak pa policija također nastavlja daljnji rad na ovom incidentu.

Dodajmo ovome da je u nedjelju poslijepodne u rijeci Kupi u Kamanju pronađeno mrtvo tijelo nepoznatog muškarca. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja identiteta osobe , okolnosti stradavanja i uzroka smrti.

Tijekom jučerašnjeg dana policija je izvijestila o dvije interencije. U 11:35 sati zaprimljena dojava o provali u prostorije nogometnog kluba u mjestu Domagović, gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao u isti odakle je izvršio krađu alata, a daljnji rad na slučaju se nastavlja. Je li ovo povezano s provalom u prostorije nogometnog kluba u Kozlikovu samo dva ranije, možemo jedino nagađati.

Jutros jednu minutu iza ponoći doslovno (u 0:01 sati) zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u mjestu Klinča Sela, gdje je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između dvoje muškaraca kojima slijede optužni prijedlozi.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close