Jaska i okolica

U parku velika vrtna zabava Narodne koalicije i Mihaela Zmajlovića

Vrtnu zabavu uz tamburaše, danas navečer, u perivoju dvorca Erdody,  organizira (bivši jaskanski gradonačelnik, ministar u Vladi Zorana Milanovića i saborski zastupnik) Mihael Zmajlović, koji je kandidat SDP-ove Narodne koalcije i na predstojećim izborima.

Umjesto uobičajenog predizbornog skupa s predstavljanjima kandidata i službenim govorima, Zmajlović, naime, u perivoju dvorca Erdody, na prostoru ispred žitnice,u opuštenoj atmosferi, uz kotlovinu, kolače, piće i nastup naših poznatih tamburaških sastava (Beginini i Barabe), želi počastiti svoje sugrađane i zahvaliti im na dosadašnjoj potpori, koju, dakako, očekuje i 11. rujna.

Na ovo ležerno predizborno druženje u našem gradu, doći će i nositeljica liste Narodne koalicije u VII. izbornoj jedinici Milanka Opačić:

 

Predizborna vrtna zabava, počinje večeras u 19 sati, a Mihael Zmajović pozvao je sve svoje sugrađane da dođu u jaskanski park, kako bi se nakon povratka s godišnjih odmora i prije početka nove školske godine, zajedno opustili i zabavili, jer, kako reče „predstoji zahtjevan i odgovoran posao“.

Preuzmi besplatnu aplikaciju

 

Sličan sadržaj

Back to top button