192/193 infoVijesti

U Pavlovčanima gorjela vikendica, vatrogasci ‘nadljudskim trudom ugasili i posljednji žar’

Požar vikend kuće u Gornjim Pavlovčanima, u vlasništvo 57-godišnjaka, dogodio se protekle noći, iz za sada ne utvrđenoga razloga. Dojavu o požaru jaskanski su vatrogasci primili oko 1 sat i 40 minuta, a u vrlo kratkom roku s 3 vozila i 11 vatrogasaca već su bili na mjestu požara.

Do njihovog dolaska vatra se proširila na sjenicu, dio krova, te dio dnevnog boravka. Požar je brzo lokaliziran i nije se dalje širio, ali je do potpunog gašenja prošlo još gotovo 3 sata, te je kako kažu u DVD- u Jastrebarsko, uloženo puno nadljudskog truda kako bi se ugasio i posljednji žar koji se uvukao duboko u krovnu konstrukciju.

Na objektu je nastala značajna materijalna šteta jer je izgorjelo potkrovlje i dio krovišta, no na sreću nitko nije ozlijeđen. Osim jaskanskih vatrogasaca, koji su na terenu bili sve do 6 sati ujutro, u gašenju požara vikend kuće u Pavlovčanima, sudjelovali su i pripadnici Policijske postaje Jastrebarsko, te djelatnici HEP-a. Zbog požara, Pavlovčani i okolna naselja bili su do 4 sata bez struje. Očevid se obavljao tijekom današnjeg dana.

foto DVD Jastrebarsko:

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close