Jaska i okolicaVijesti

U ponedjeljak počinje nastava, prenosimo korisne informacije iz škola

Prvi dan škole u ponedjeljak, 9. rujna, nastava u Srednjoj školi Jastrebarsko kreće po B rasporedu: učenicima koji se školuju u obrazovnim programima za ekonomiste, prodavače i strojarska zanimanja – nastava počinje u 8 sati, a gimnazijalcima u 14 sati. Učenici će prva dva sata provesti sa svojim razrednicima koji će im dati sve potrebne informacije za uspješan početak nove školske godine.

U Osnovnoj školi u ponedjeljak u 8 sati nastava počinje učenicima predmetne nastave druge (crvene) smjene matične škole i učenici ostaju na nastavi do 12. U 13 sati dolaze učenici predmetne nastave prve (plave) smjene i ostaju u školi do 17 sati. Učenici nižih razreda druge (crvene) smjene dolaze u 8 sati, a učenici prve (plave) smjene dolaze u 13 sati. ​

U 17 sati dolaze učenici 1. razreda matične škole i njihovi roditelji, te nakon kratke priredbe biti će prozvani i u pratnji svojih učitelja otići će u svoje razrede.

Područne škole:

U 11 sati dolaze  učenici 1. razreda PŠ Cvetković i njihovi roditelji. Nastava za učenike 2., 3. i 4. razreda počinje u 8 sati i traje do 11 sati, a za učenike 2. razreda do 11:30 h (zbog priredbe). Nakon nastave će biti organiziran produženi boravak.

Učenici 2., 3. i 4. razreda PŠ Sveta Jana dolaze u 9 sati, i ostaju do 11. Učenici 1. razreda i njihovi roditelje dolaze u 10:30 sati.

Svi učenici PŠ Plešivica dolaze u 8:30 sati.

U PŠ Petrovina učenici 2., 3. i 4. razreda dolaze u 8 sati, a učenici 1. razreda u pratnji roditelja u 10 sati.

Svi učenici PŠ Domagović dolaze u 8 sati.

U PŠ Desinec učenici 2., 3. i 4. razreda trebaju doći u školu u 8 sati ujutro. Povratak kućama je u 10:30 sati. Učenici prvih razreda dolaze u školu, u pratnji roditelja, u 10 sati.

U PŠ Volavje učenici 2. i 4.razred dolaze u 8:30 h. Učenici 1. razreda dolaze sa roditeljima u 9:30 h.

Učenici 2., 3. i 4. razreda PŠ Čeglje dolaze u 8 sati i ostaju do 10:30 h. Učenici prvih razreda dolaze u školu u pratnji roditelja u 9 sati.

Iz Osnovno škole Jastrebarsko apeliraju na učenike i njihove roditelje da prvi dan ponesu školske torbe kako bi imali u čemu odnijeti školske knjige kućama.

Raspodjela učenika u pete razrede po smjenama:

Učenici iz bivših 4.a i 4.b razreda matične škole raspoređeni su u prvu (plavu) smjenu, a učenici iz 4.c i 4.d u drugu (crvenu) smjenu.

Bivši učenici četvrtih razreda iz područnih škola Sveta Jana, Čeglje, Domagović i Plešivica raspoređeni su u prvu (plavu) smjenu, a učenici iz područnih škola Petrovina i Volavje raspoređeni su u drugu (crvenu) smjenu.

Bivši učenici četvrtih razreda iz područnih škola Cvetković i Desinec raspoređeni su u obje smjene pa se mole roditelji da nazovu školu (na tel. 01 6281 212) kako bi dobili informaciju u koju smjenu je raspoređeno njihovo dijete.

Raspored smjena (prvi radni tjedan):

I. smjena (plava) = poslije podne
II. smjena (crvena) = prije  podne

Mole se učenici koji nisu vratili ključeve od garderobnih ormarića da ih obavezno donesu prvi dan škole i predaju razrednicima.

Školska kuhinja će raditi od prvog radnog dana, osim za učenike prvih razreda, a raspored prijevoza za učenike putnike je po uobičajenom rasporedu, dok je odabrani prijevoznik i za ovu školsku godinu tvrtka Čazmatrans.

“Svim našim učenicima i učiteljima želimo uspješnu novu školsku godinu!” – poručili su iz škole.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close