192/193 infoVijesti

U ponoć počinje 24-satna akcija policije

Policijski službenici Policijske postaje Jastrebarsko, provoditi će sutra, u srijedu, 3. travnja, tijekom cijeloga dana, od 0 do 24 sata, pojačane aktivnosti na suzbijanju prekršaja nepropisne brzine, a u sklopu operativne akcije “Nadzor brzine kretanja vozila”, koja se provodi na području Policijske uprave zagrebačke.

Akcija je usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilima nepropisnom brzinom kretanja vozila, a pozornost će se posvetiti i drugim težim prekršajima, prije svega misli se na upravljanje pod utjecajem alkohola, tehničke neispravnosti, upravljanje prije stjecanja prava i pod zabranom kao i na druge prekršaje.

“Cilj akcije je da se suzbijanjem prekršaja smanji i broj prometnih nesreća. Stoga, savjetujemo vozače, da se pridržavaju prometnih propisa, kako ne bi njihovim kršenjem doveli sebe i druge sudionike u prometu u opasnost, te da svojim ponašanjem pridonesu što većoj sigurnosti u prometu svih sudionika.” – poručuju iz Policijske postaje Jastrebarsko, uoči sutrašnje cjelodnevne akcije nadzora brzine kretanja vozila.

Podsjećamo da ste nam prošlog tjedna predložili lokacije za mjerenje brzine, a koje smo potom poslali PU Zagrebačkoj.

30 prijedloga za mjerenje brzine poslani na adresu PU Zagrebačke

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close