192/193 infoVijesti

U predjelu Murat dvije osobe ozlijeđene u slijetanju vozila sa ceste

Jučer su se u Jastrebarskom dogodile dvije prometne nesreće, od kojih je jedna rezultirala s dvije ozlijeđene osobe.

U 19:50 sati došlo je do slijetanja osobnog vozila sa ceste u Jastrebarskom na predjelu Murat kojom prilikom je
dvoje sudionika zadobilo tjelesne ozljede. Interveniralo je deset pripadnika DVD-a Jastrebarsko s navalnim vozilom opremljenim alatom za tehničke intervencije i kombi vozilom. U nesreći nije bilo teže ozlijeđenih.

 

U drugoj jučerašnjoj prometnoj u Jaski o kojoj izvješćuju jaskanski plavci, nepoznati je vozač s nepoznatim vozilom uslijed nepropisnog kretanja udario u parkirano vozilo, nakon čega se udaljio u nepoznato. Daljnji rad na slučaju se nastavlja.

Prevarena 40-godišnjakinja

Jučer je u jaskansku policiju stigla i dojava o prijevari putem interneta od strane nepoznate osobe koja je dala oglas da pruža financijske pozajmice, a nakon što joj je 40-godišnja žena uplatila određeni iznos novca pozajmica joj nije isplaćena.

Tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, tradicionalno se provodi pojačan nadzor vozila i vozača, a koje se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.

Ovim putem molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila, a sve u cilju povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu – poručuju iz PP Jastrebarsko.

Foto
DVD Jastrebarsko
Back to top button