SportVijesti

U pripremnoj utakmici Jaska i klinčaselska Mladost remizirali | audio

U prvoj pripremnoj utakmici prije nastavka prvenstva, seniori NK Jaske jučer su odigrali neriješeno, 1:1, sa susjednom klinčaselskom Mladosti. U utakmici koja je povremeno izgledala kao ligaška, a ne kao pripremna, strijelac za Jasku bio je povratnik poslije ozljede Josip Jurinić, dok je za goste iz Klinča Sela pogodak postigao Sirovica iz kaznenog udarca.

Po riječima Tomislava Tadića, usprkos igranju na neravnom i mekanom terenu koji je onemogućavao kombinatoriku, gledatelji su na Centrali ipak vidjeli nekoliko dopadljivih akcija.

Postave

JASTREBARSKO – Pomoćno igralište stadiona na Centrali. Gledatelja 50. Sudac: T. Priselac (Jastrebarsko).

STRIJELCI: 1:0 – J. Jurinić (16), 1:1 – Sirovica (33-11m)

JASKA: Budinšćak, M. Mravunac (Grgetić), Pintarić (Gustetić), Gornik (Vidaković), Šimanović, Miljević (Pinturić), Nad (D. Jurinić), Ka. Novosel (Obelić), Smičiklas (Cipovec), Borovec (Lukić), J. Jurinić (Jerbić). TRENER: Damir Katovčić.

MLADOST KLINČA SELA: Kegljević (Bilobrk), A. Stunja, Ložnjak, Sirovica, Jakšić, L. Hasanović, Marinović, F. Kelečić, B. Kelečić, Terihaj, Klipa. TRENER: Nenad Budišćak.

Nakon utakmice s trenerima obiju momčadi, razgovarao je reporter Radio Jaske Zdenko Vuković. O pripremama i kadrovskim promjena u Jaski, trener Damir Katovčić:

 

S pripremama su nedavno krenuli i igrači Mladosti iz Klinča Sela. Nakon jučerašnje utakmice, sugovornik našem reporteru bio je i trener Mladosti Nenad Budišćak:

 

Vinogradar poražen od drugoligaša, Kupinec slavio

U svojoj trećoj pripremnoj utakmici, nogometaši Vinogradara doživjeli su prvi poraz. Nakon pobjede nad Zagrebom i remija s Hrvatskim dragovoljcem, uz izostanak nekoliko igrača, igrači Stjepana Gomerca su protiv drugoligaša Sesveta pružili dobar otpor, no na kraju utakmice rezultat je glasio Sesvete – Vinogradar 3:1, a jedini strijelac za zelene bio je Ivkovčić.

S pripremama su krenuli i nogometaši Kupinca koji se natječu u Jedinstvenoj Županijskoj nogometnoj ligi. U prvoj pripremnoj utakmici, igrači Stjepana Puščaka pobijedili su Sesvetski Kraljevec s 3:2, a pogotke za Kupinec postigli su Juratović, Nikola Golojuh i Majstorović.

Oznake

Slična tema:

Close