192/193 infoVijesti

U samo dva dana tri prometne nesreće s ukupno četvero ozlijeđenih

Nesreće su se dogodile u Donjem Desincu, Izimju i Volavju

Krađa motorne pile i kosilice iz nezaključane garaže dogodila se jučer u Slavetiću, a u Donjem Desincu sinoć su se sudarila dva osobna vozila. Prilikom nesreće, tjelesne ozljede zadobio je jedan vozač. Osim o ova dva događaja, jaskanska policija danas izvješćuje i da ponovno provodi pojačan nadzor vozila i vozača. I tijekom ovoga vikenda, provodi se, naime, akcija “Alkohol, droge i brzina”.

A srijedu poslijepodne, na našem su području obilježile dvije prometne nesreće, koje su se dogodile u Izimju (nešto iza 16 sati) i u Volavju (u 18:30 h), a u kojima su ozlijeđene 3 osobe. Za prometnu nesreću u Izimju, policija navodi da je došlo do sudara između dva osobna vozila, te da je tom prilikom tjelesne ozljede zadobio vozač i putnik iz vozila. Neslužbeno se, pak, doznaje, da je 20-godišnji vozač išao pretjecati bez da se uvjerio da za to ima osigurane uvjete, te se pri tome frontalno sudario s vozačem starosti 46 godina.

Druga prometna nesreća dogodila seu 18:30 sati u Volavju gdje je došlo do slijetanja teretnog vozila, a kojom prilikom je vozač također zadobio tjelesne ozljede.

Mjesto prometne nesreće u Volavju – zid uz crkvu, tek što je saniran nakon prethodnog izlijetanja, opet je srušen
Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close