Jaska i okolicaVijesti

U sklopu ‘Adventa u Jaski’ i dječji doček Nove godine

U sklopu manifestacije ‘Advent u Jaski’ počele su Škola klizanja i Škola hokeja za osnovnoškolce, koju će do 10. siječnja pohađati ukupno 123 školaraca.

Škola klizanja izvodi se u tri grupe, u terminima od 10 do 13 sati, upisano je 103 školaraca, od kojih je 43 s područja Općine Klinča sela, a prijavljenih ima i s područja Općina Draganić i Krašić. Školu hokeja pohađa pak 20-ero polaznika, a održava se u terminu od 9:00 do 9:45 sati.

I škola hokeja i škola klizanja održavaju se u perivoju dvorca Erdödy koji je ove godine centar adventskih događanja u našem gradu.

Organizatori ‘Adventa u Jaski’ izvijestili su kako će do 10. siječnja klizalište za građanstvo biti otvoreno radnim danom od 13 do 22 sata, a vikendom od 10 do 22 sata. Na Staru godinu klizalište će se moći koristiti od 10 do 16 sati, a na Novu godinu od 16 do 22 sata.

U perivoju današnji program počinje u 18:30 h proglašenjem najljepše uređene okućnice, izloga i poslovnog prostora. U 19 sati svi prisutni moći će se nasmijati uz “Stand up nastup”, dok će program završiti koncertom Simply Brass kvinteta koji počinje u 20 sati.

U ponedjeljak, na Staru godinu, od 10:30 do 12 sati planiran je dječji doček Nove godine popraćen nastupom glumaca Lutkarskog kazališta “Ivana Brlić Mažuranić”, kao i iznenađenjima koje priprema Hopsica.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close