Jaska i okolicaOstaloVijesti

U Zagrebačkoj županiji 80 osoba s potvrđenom bolešću uzrokovanom koronavirusom

U Jastrebarskom 36 osoba u samoizolaciji

U Zagrebačkoj županiji broj oboljeli od jučer je porastao za 5 pa je tako sada evidentirano 80 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom.

Nove zaraze potvrđene su na velikogoričkom području, gdje su tri nove osobe pozitivne na korona virus, a po
jedan novi bolesnik evidentiran je na području Ivanić Grada i Samobora.

Stanje na području grada Jastrebarskog i susjednih općina ostaje nepromijenjeno, pa je u evidenciji samo jedna osoba čija je bolest registrirana još prije 10-tak dana. Po broju oboljelih u Zagrebačkoj županiji i dalje prednjači Velika Gorica sa susjednim općinama, gdje je ukupno 23 bolesnih.

I dalje je 8 izliječenih: 7 s područja Svete Nedelje i jedna osoba iz Dugog Sela, a preminula je jedna osoba, 29. ožujka, s područja Velike Gorice.

Pozivaju se svi građani da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH, jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

U Jastrebarskom 36 osoba u samoizolaciji

Prema izvješću epidemiološke ambulante Doma zdravlja Jastrebarsko, koje je jučer poslijepodne dobio načelnik stožera Civilne zaštite grada Jastrebarskog Stipe Bučar, na našem području u samoizolaciji se nalazi 36 osoba. Mjera samoizolacije prestala je za 7 osoba, a u protekla dva dana obvezu samoizolacije dobile su tri osobe, pa tako umjesto 40 osoba koliko ih je bilo u samoizolaciji u utorak, od jučer ih je 36.

Sličan sadržaj

Back to top button