Jaska i okolicaOstaloVijesti

U Zagrebačkoj županiji dva dana zaredom bez novooboljelih

U Zagrebačkoj županiji broj oboljelih drugi dan zaredom je nepromijenjen pa su i dalje, još od nedjelje, evidentirane 124 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom. Do sada su izliječene 23 osobe, a tri su preminule.

Na području grada Jastrebarskog i susjednih općina u evidenciji je jedna osoba čija je bolest registrirana još 23. ožujka, dakle prije gotovo mjesec dana, no još uvijek se ne vodi na popisu izliječenih. Po broju oboljelih u Zagrebačkoj županiji i dalje prednjači Velika Gorica sa susjednim općinama gdje je ukupno 38 bolesnih.

23 je izliječenih i to najviše s područja Svete Nedelje (10 osoba), a preminule su tri osobe (dvije s područja Velike Gorice i jedna s područja Dugog Sela).

Podsjećamo kako od nedjelje, osim unutar granica svih županija u Hrvatskoj, stanovnici Zagrebačke županije mogu se kretati bez e- propusnice i do Zagreba. Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije poziva stanovnike na odgovornost te da se, kao i do sada, kreću samo u slučaju potrebe, kao i da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Sličan sadržaj

Back to top button