Jaska i okolicaOstaloVijesti

U Županiji dosad 119 CODIV-19 pozitivnih

Ispostava Jastrebarsko i dalje broji 1 slučaj

U Zagrebačkoj županiji broj osoba s potvrđenom bolešću uzrokovanom koronavirusom na današnji dan je 119, a još uvijek je nepromijenjena situacija u Ispostavi Jastrebarsko, odnosno na području grada Jastrebarskog i susjednih općina što znači da je u evidenciji jedna osoba evidentirana pred više od tri tjedna.

Po oboljelima u Zagrebačkoj županiji i dalje je najviše s područja Velike Gorice i susjednih općina.

19 je izliječenih: 8 s područja Svete Nedelje, 6 iz Zaprešića, 2 iz Samobora te po 1 iz Dugog Sela, Ivanić-Grada i Velike Gorice, a preminule su 3 osobe (29. ožujka i 11. travnja s područja Velike Gorice i 6. travnja s područja Dugog Sela).

Pozivaju se svi građani da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

U Hrvatskoj dosad 1.814 osoba zaraženih koronavirusom

Prema danas u 14 sati objavljenim podacima na području cijele Hrvatske potvrđeno je ukupno 1.814 osoba zaraženih koronavirusom. 600 osoba je ozdravilo, 36 je preminulo, 30 osoba je trenutačno na respiratoru, a dosad je obavljeno ukupno 20.953 testiranja.

Sličan sadržaj

Back to top button