192/193 infoVijesti
Izdvojeno

UBOJSTVO KOD PISAROVINE | U pljački kuće ubijen muškarac

Nesretnog muškarca pronašla je kćer

U naselju Podgorje Jamničko, koje je dva kilometra udaljeno od Pisarovine, danas je pronađen mrtav muškarac. Čovjek je ubijen prethodne noći, a policija je očevid započela u 15 sati i obavljala ga sve do kasno navečer.

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je starijeg čovjeka u kući u subotu oko 15 sati pronašla kćer koja je k njemu često dolazila jer je živio sam i bio slabo pokretan. Obavijestila je policiju koja je brzo došla na mjesto ubojstva.

Očevid je bio u tijeku cijelo popodne, a po svemu sudeći ubojstvo se dogodilo u prvim satima subote i to tijekom pljačke. Uz njegovu kuću, opljačkana je i susjedna vikendica, a kako nesretni muškarac nije imao mnogo, ukradeno je meso iz škrinje, te su po kući razbacane stvari i polomljen krevet.

Prema riječima susjeda, žrtva ubojstva je jedan od rijetkih starosjedilaca naselja Podgorje Jamničko (12 stanovnika po popisu iz 2011.) koje je 25 kilometara udaljeno od Jastrebarskog.

Osim policije, na teren su morali i vatrogasci DVD-a Pisarovina koji su osvijetliti prilaz kući, s obzirom da je najbliža ulična rasvjeta udaljena 200-tinjak metara.

Po neslužbenim informacijama, pljačka i ubojstvo vjerojatno su se dogodili između 2:00 i 2:30 sati, jer su tada psi gospođe koja živi u blizini glasno lajali, a ona je u to doba izašla da ih umiri, ne imajući pojma što se događa.

Po informacijama kojim raspolažemo, ubojstvo 73-godišnjeg T.V. nije počinjeno vatrenim oružjem, a policija radi na otkrivanju identiteta počinitelja ovog strašnog zločina koji je šokirao pisarovinski i jaskanski kraj.

Slična tema:

Back to top button