OstaloVijesti

Uskoro premijera nove pjesme grupe Mystic “Jači od vremena”

Nakon suradnje na pjesmi “Još čuvam te”, Ivan Zak i Grupa Mystic nastavili su zajedničku suradnju, a plod nje je singl “Jači od vremena”.

I pjesma i spot (fotografije) su nedavno snimljeni, a sada se samo čeka pravi trenutak za premijerno izvođenje.

Kako doznajemo, trebalo bi to biti u našem gradu i to kroz par tjedana, odnosno prije Uskrsa (21. travnja).

Lokacija snimanja spota: Karlovac, ranžirni kolodvor

 

Na glazbenoj sceni dva i pol desetljeća

Grupa Mystic glazbeni je sastav koji na hrvatskoj glazbenoj sceni djeluje od 1994. godine, a trenutna postava: Dejan Volmut, Damir Blažinčić, Darko Golubić, Danijel Golubić i Miro Kufrin na okupu je već više od 15 godina. Treba spomenuti i vanjsku suradnicu, pjevačicu i violinisticu Martinu Vlahoviček s kojom band redovito odlično surađuju.

Mystic je inače vrlo popularan u širem jaskanskom kraju, a nastupe uživo često održavaju i izvan granica Hrvatske. Godišnje odsviraju više od stotinu nastupa u kojima se može čuti širok repertoar skladbi različitih stilova – od zabavne glazbe, preko rocka i popa, domaćih i stranih pjesama, tamburaških pa do narodne glazbe.

Fokusirani su na svadbene i druge zabave za koje su redovito rezervirani i po godinu dana unaprijed. Osim svadbi, sviraju rođendane, maturalne zabave, koncerte, godišnjice, i razno razne fešte, te je dosta teško pronaći osobu iz Jaske i okolice koja nije prisustvovala barem jednoj njihovoj svirci.

Najava singla “Jači od vremena”:

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close