SportVijesti

Uskršnja dječja utrka u ponedjeljak u parku Erdödy

Na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja, u perivoju parka Erdödy, ispred Žitnice, biti će održana sada već tradicionalna Uskršnja dječja utrka. Četvrtu godinu za redom, dječju orijentacijsku utrku organizira Orijentacijski klub Jelen.

Natjecatelji će biti podijeljeni u dobne kategorije i to: do 7 godina starosti, od 8 do 10, te od 11 do 12 godina i OPEN kategoriju koja je namijenjena djeci starijoj od 12 godina i svima ostalima koji se žele okušati u orijentacijskom sportu. Organizatori ističu da u kategoriji do 7 godina roditelji mogu biti u pratnji, te čak i nositi dijete tj. gurati kolica s novorođenčadi.

Svako dijete dobiva medalju za sudjelovanje, te slatku nagradu, a najboljih troje iz svake kategorije, osvaja i prigodne medalje. Vremenska prognoza je obećavajuća, no, natjecanje će se održati čak i u slučaju slabije kiše, poručuju iz Orjentacijskog kluba Jelen.

Prijave se primaju do petka, 19 travnja, no, ukoliko bude slobodnih mjesta, moći će se prijaviti i na dan utrke. Natjecanje će se održati u ponedjeljak, 22. travnja, od 14 sati.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close