SportVijesti

Uspješan nogometni vikend za klubove s našeg područja, bili smo na utakmici u Mladini | video

Vinogradar - Klas 2:1, Vrh - Jaska 0:4

Za vikend su odigrana redovna kola u niželigaškim nogometnim prvenstvima u kojima nastupaju klubovi iz Nogometnog središta Jastrebarsko.

U četvrtom kolu Jedinstvene županijske lige, Vinogradar je na domaćem terenu u Mladini, pred ugodno popunjenim tribinama, dosta teško s 2:1 pobijedio Klas. Strijelci za zelene bili su Gabriel Koluder (17′) i Luka Rupčić (27′), dok je za goste poentirao Majić (43′).

Nakon 4 odigrana kola zeleni su s 9 bodova petoplasirana ekipa u konkurenciji 18 klubova u Jedinstvenoj županijskoj ligi.

 

Jaski treća uzastopna pobjeda, opet uvjerljiva

U Prvoj županijskoj ligi, nogometaši Jaske stigli su do treće uzastopne pobjede i to na gostovanju u Kraljevom Vrhu s uvjerljivih 4:0. Dvostruki strijelac za Jastrebove protiv Vrha bio je Tin Borovec a po jedan pogodak postigli su Tomislav Tandarić i Luka Mravunac.

U istom natjecanju, Krašić je odigrao neriješeno 2:2 kod Bestovja, a bodove su podijelili klinčaselska Mladost i pisarovinska Jamnica koji su u Klinča Selima odigrali 1:1.

Sličan sadržaj

Na ljestvici Prve županijske lige zapad nakon četiri odigrana kola Jaska je četvrta s 9 bodova, pisarovinska Jamnica je šesta sa sedam bodova, a po 4 osvojena boda imaju Krašić i klinčaselska Mladost i nalaze se u donjem dijelu ljestvice.

U Drugoj županijskoj ligi u kojoj nastupa sedam klubova iz Nogomeetnog središta Jastrebarsko odigrano drugo kolo.

Pribić je kod kuće s 2:1 pobijedio Donju Kupčinu, Croatia Pojatno je s 4:0 ispratila goste iz Samoborskog Otoka, Sveta Jana i Mladost Brezarić odigrali su 2:2, Dinamo Okić je ostvario gostujuću 2:1 pobjedu kod Kupinca.

Sličan sadržaj

Back to top button