AtletikaDogađanjaJastrebarskoOstali sportoviSport

Uspješan Planinarsko-pješački pohod na Japetić

Oglašavanje

Nekoliko desetaka sudionika sudjelovalo je na ovogodišnjem Planinarsko-pješačkom pohodu na Japetić, s ciljem oživljavanje staze koja vodi iz centra Jastrebarskog do vrha kod doma na Japetiću, a kojeg je organiziralo Društvo za sport i rekreaciju “Jastreb extreme“.

Pohod je protekao u veseloj atmosferi i vrlo dobroj organizaciji

Sudionici su se kretali iz perivoja Erdödy, kroz šumu Gović preko Gornje Reke i Kupeč Dola do Planinarskog doma na Japetiću, uz nekoliko stanica među kojima i Vinsko gospodarstvo Šoškić koje je organiziralo degustaciju svog mladog ovogodišnjeg vina. Kod Planinarskog doma na Žitnici od strane Gradskog društva Crvenog križa svim zainteresiranimasu izmjereni i tlak te šećer u krvi.

“Tradicionalan pohod protekao je u veseloj atmosferi i vrlo dobroj organizaciji, a ovim događanjem se promovira projekt ‘Aktivan život – aktivna zajednica’ čiji je cilj uključiti što više građana u različite organizirane sportsko-rekreacijske aktivnosti, radi očuvanja njihova zdravlja i poboljšanja tjelesnog i zdravstvenog statusa.” – poručuju iz Jastreb extream-a, te ujedno najavljuju i sljedeću aktivnost, tradicionalni Noćni uspon na Japetić (31. listopada) povodom Noći vještica.

PROČITAJTE I OVO  Sanjkaški kup Plešivica 2018. | foto, video

Komentari:

Oglašavanje
Prikaži više

Ako ste propustili:

Zadnje vijesti:

Close

Adblock software detektiran

Podržite nas tako da dozvolite prikaz oglasa u svom browseru