OstaloVijesti

Uspješna humanitarna akcija karate klub Jastreb

Humanitarna akcija pomoći za Kuću sv. Josipa za nezbrinutu djecu u Hrvatskom Leskovcu, koju je organizirao karate klub Jastreb uspješno je provedena. Veliki je broj onih koji su se uključili, te svojom nesebičnošću doprinijeli prikupljanju higijenskih potrepština i slatkiša.

Osim članova jaskanskog karate kluba i roditelja djece koji treniraju, akciju su pomogli  i drugi sportski klubovi kako iz Jastrebarskog, tako i iz Bregane, Samobora i Klinča Sela, građani Jastrebarskog i okolnih mjesta, Karlovčani, Interventna policija PU Karlovačke, Park prirode “Žumberak-Samoborsko gorje”, Dječji vrtić Radost Jastrebarsko i mnogi drugi.

Predstavnici karate kluba posjetili su Kuću sv. Josipa, koju vode karmelićanke Božanskog Srca Isusova,  na sam blagdan svetog Nikole, pa je time radost i veselje djece bila još veća.

Časne sestre Božanskog Srca Isusova u Hrvatskom Leskovcu vode brigu o 29-ero nezbrinute djece u starosti od 6 do 25 godina, su prilikom predaje potrepština i slatkiša iz sveg srca zahvalili svima koji su u akciji sudjelovali.

Povezane vijesti

Back to top button