Jaska i okolicaVijesti

Navijačka euforija u Jastrebarskom, vatrogasci snimili i video

Kako se bliži utakmica hrvatske reprezentacije protiv Rusije, tako raste i uzbuđenje među navijačima Vatrenih. S nestrpljenjem se iščekuje sutrašnje četvrtfinale Svjetskog prvenstva, koje će se u našem gradu, osim u brojnim lokalima, moći pratiti i na velikom ekranu, u Perivoju dvorca Erdödy.

Kao i za utakmice protiv Danske, Jaskanci će ponovno zajednički bodriti Vatrene, uz veliki led ekran, DJ-a i bogatu ugostiteljsku ponudu.

Navijanje za hrvatske nogometaše, najavljuje i Moto klub Jastreb, koji sutra u Izimju slavi svoju 15. obljetnicu, a Vatrene će pored ostalih, bodriti i svi oni koji sutra dođu na vrtnu zabavu DVD-a Malunje – Hrastje.

Pobjedi se nada cijela nacija, pa ne čudi što su našem reporteru Zdenku Vukoviću Ceni, svi oni Jaskanci koje je pitao: kakav rezultat predviđaju u utakmici između Hrvatske i Rusije, prognozirali pobjedu Vatrenih:

 

#vatrogascizavatrene

“Vatreni ponovno pišu povijest, a ovo je naš mali doprinos njihovoj borbi! Dečki, vatrogasci su s vama! Ovaj put idemo do kraja!” – poručili su jaskanaski vatrogasci uz video kojeg su jučer objavili kao znak podrške hrvatskoj nogomentoj reprezentaciji.

“Ponekad su sporedne stvari najvažnije stvari” – poručuju iz jaskanskog DVD-a pred četvrtfinalni susret Svjetskog prvenstva, aludiravši pritom kako se nogomet, ali i vatrogastvo smatraju sporednim stvarima, no nerijetko i jedno i drugo postanu najvažnije.

 

“Ponekad su sporedne stvari najvažnije stvari” – poručuju Iz jaskanskog DVD-a hrvatskim reprezentativcima pred četvrtfinalni susret SP-a aludiravši pritom kako se nogomet, ali i vatrogastvo smatraju sporednim stvarima, no nerijetko i jedno i drugo postanu najvažnije ❤❤ “#Vatreni ponovno pišu povijest, a ovo je naš mali doprinos njihovoj borbi! Dečki, vatrogasci su s vama! Ovaj put idemo do kraja!!!” – objavili su jaskanski vatrgasci i na kraju dodaju “Sretno Vatreni!” 🇭🇷🇭🇷 video by @jaskanskivatrogasci #vatrogasci #nogomet #hrvatska #worldcup #russia2018 #radiojaska #jastrebarsko @hns_cff @ivanrakitic @lukamodric10 @mariomandzukic_official @anterebic @ivanperisic444 @marcelo_brozovic @corlukav05_14 @domagojvida.official @dejanlovren06 @danijel.subasic @markopjacaofficial @andrejkramaric @josip_pivaric19 @lovre_kalinic91 @tinjedvaj16 @dujecar_5 @mateokovacic8 @filip_bradaric28 @dominiklivakovic40

Objavu dijeli Radio Jaska (@radiojaska)

 

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close