192/193 infoJastrebarskoVatrogasciZanimljivosti

Vatrogasna zajednica | Osposobljeno 28 novih vatrogasnih dočasnika

Osposobljavanje je trajalo ukupno 83 sata, odnosno skoro dva mjeseca

Oglašavanje

Jučerašnjom, završnom vježbom polaznika, okončano je osposobljavanje za zvanje vatrogasni dočasnik, koje je organizirala Vatrogasna zajednica grada Jastrebarskog. Teoretski i praktični dio osposobljavanja, uspješno je završilo 28 kandidata iz 9 vatrogasnih postrojbi.

Za osposobljavanja, koje je trajalo skoro dva mjeseca, odnosno 83 sata (od čega 39 sati teorijski i 44 sata praktični dio), kandidati su stekli znanja i vještine potrebne za zvanje vatrogasni dočasnik, a jučerašnjom završnom vježbom održanom na prostoru bivše vojarne, pokazali su da su u potpunosti savladali program osposobljavanja i time uspješno položili i ispit za vatrogasnog dočasnika.

Teorijski dio osposobljavanja za vatrogasnog dočasnika provodio se u vatrogasnim postrojbama DVD-a Petrovine, Jastrebarskog, Cvetkovića i Gornjeg Desinca, dok se praktični dio osposobljavanja provodio u Jastrebarskom i u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba, odnosno Vatrogasnoj postaji Dubrava.

PROČITAJTE I OVO  Hit monodrama Marina Ivanovića Stoke i u Jastrebarskom

Jučerašnjoj, završnoj vježbi, nazočili su zamjenik gradonačelnika, ujedno i načelnik stožera civilne zaštite grada Jastrebarskog – Stipe Bučar, te Dragutin Mulig, Daniel Kišan i Franjo Jagunić ispred gradske Vatrogasne zajednice, predvođene zapovjednkom Vedranom Boričevićem.

 

Komentari:

Oglašavanje
Oznake
Prikaži više

Zadnje vijesti:

Close

Adblock software detektiran

Podržite nas tako da dozvolite prikaz oglasa u svom browseru