Jaska i okolicaVijesti

Večeras sjednica Gradskog vijeća, ovo su dobitnici javnih priznanja

Danas od 18 h u Centru za kulturu bit će održana nova sjednica Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog. Na dnevnom redu je 16 točaka od kojih se dobar dio odnosi na izvješća o radu gradskih tvrtki i ustanova u protekloj godini kao što su Dječji vrtić Radost, Ceste i Groblja Jastrebarsko, zatim izvješće o radu gradonačelnika u prvih 6 mjeseci ove godine kao i o izvršenju gradskog Proračuna u istom razdoblju, a na dnevnom redu današnje sjednice jaskanskog Gradskog vijeća bit će i Prijedlog Rješenja o imenovanju ravnatelja Centra za kulturu te Konačni prijedlog Zaključka o dodjeli javnih priznanja Grada Jastrebarskog.

U znak javnog priznanja za osobite uspjehe, ostvarenja i zasluge u radu, a povodom Dana Grada Jastrebarskog, Nagrada za životno djelo biti će dodijeljena Marijanu Bernatu iz Slavetića. Nagradu Grada Jastrebarskog dobiti će: Stjepan Ptiček, Đuro Ivanović, Ivan Strmečki, Dijabetičko društvo Jastrebarsko i Caritas župe Sv. Petra Apostola Petrovina.

Lista ovogodišnjih laureata, utvrđena je prošlog tjedna na sjednici Odbora za dodjelu javnih priznanja, a večeras će o njoj glasati Gradsko vijeće, koje i donosi konačnu odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Jastrebarskog.

Sličan sadržaj

Back to top button