SportVijesti

Victoria Pustaj do jedne pobjede i dva poraza u finalima na Prvenstvu Hrvatske

Mlada igračica stolnoteniskog kluba Jaska, Victoria Pustaj, ostvarila je uspjeh kakav u klubu u 50 godina djelovanja nije zabilježen. 11-godišnja Victoria je, naime, nastupila na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za najmlađe kadetkinje i najmlađe kadete u Dugom Selu, te je u sve tri kategorije u kojima je nastupila stigla do finalnog susreta.

Victoria je pobijedila u finalu ženskih parova, a u dva preostala finala – pojedinačnom i mješovitim parovima, zaustavljena je te je osvojila drugo mjesto.

Najprije je u finalu mješovitih parova, igrajući u paru s Gabrijelom Marjanovićem iz Osijeka, nakon neizvjesne borbe u 5 setova poražena s 2:3. Potom je u finalu ženskih parova, u kojem je igrala sa Lanom Benko iz Zagreba, 11-godišnja Pustaj postala prvakinja Hrvatske nakon pobjede 3:1 u setovima protiv para iz Pule. U posljednjem finalu, onom u pojedinačnoj konkurenciji, trećem u nizu i bez pravog odmora, Victoria nije pronašla dovoljno snage da ozbiljnije ugrozi još jednu članicu STK Pula Aileen Dorić od koje je poražena s 1:3 te je prvenstvo okončala s još jednim osvojenim drugim mjestom.

“Ovim sjajnim rezultatima Victoria je postigla uspjeh kakvog još dosada u 50 godina kluba nije uspio nitko postići.” – ponosno su poručili iz stolnoteniskog kluba Jaska.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close