SportVijesti

Victoria Pustaj prva na završnoj rang listi najmlađih kadetkinja Hrvatske

Victoria Pustaj, mlada igračica stolnoteniskog kluba Jaska završila je vrlo uspješnu sezonu kao uvjerljivo prvoplasirana na rang listi najmlađih kadetkinja Hrvatskog stolnoteniskog saveza sa 213 bodova više u odnosu na drugoplasiranu Aileen Dorić iz ŽSTK Pula.

Victoria je bila konstantno vodeća od prvog pa sve do posljednjeg, 13. turnira koji su bodovani za rang liste. Pritom je osvojila Kup Sportskih novosti u Varaždinu, Kup grada Bjelovara u Bjelovaru, Memorijalni turnir Lovro Ratković u Dugom Selu, Kup grada Krapine te najvažniji i najveći od njih – 48. Međunarodno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždina.

Uz to, dodala je osvojena druga mjesta na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u Dugom Selu, Memorijalnom turniru Saša Paar u Dugom Selu i Masters turniru u Puli te treća mjesta na Memorijalu Đuro Dubenik u Dugom Selu i Međunarodnom Milenij Open turniru u Opatiji.

Osim Pustaj, plasmane na rang listu u svojoj debitantskoj sezoni ostvarile su nadolazeće mlade igračice Ivona Ciban i Viktorija Oslaković koje će u narednoj sezoni pokušati dostojno zamijeniti Victoriu koja od slijedeće sezone prelazi u višu starosnu kategoriju mlađih kadetkinja.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close