SportVijesti

Victoria Pustaj trijumfirala i u Krapini, dobri nastupi Klepića i Oslaković

Članica stolnoteniskog kluba Jaska, Victoria Pustaj stigla je u Krapini do svog već petog slavlja na sedmom turniru tog ranga u ovoj sezoni. Victoria je na 9. Kupu grada Krapine osvojila prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja te je na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza još dodatno učvrstila ionako uvjerljivo vodstvo u konkurenciji 66 natjecateljica iz Hrvatske.

Mlada Pustaj niže uspjeh za uspjehom, nakon što je bila najbolja na Kupu Sportskih novosti u Varaždinu, Kupu grada Bjelovara, Međunarodnom kadetskom prvenstvu Varaždina i Memorijalu Đuro Dubenik u Dugom Selu te osvojila drugo mjesto na Memorijalu Saša Paar u Dugom Selu, sada je u Krapini osvojila i peto prvo mjesto među najmlađim kadetkinjama, a osvojila je i treće mjesto u višoj starosnoj kategoriji, onoj mlađih kadetkinja

Njezin klupski kolega, Andrija Klepić, u Krapini je ostvario plasman u četvrtfinale najbrojnije kategorije kadeta gdje je nakon velike borbe poražen 3:2 za ulazak u polufinale.

Do četvrtfinala je, ali u kategoriji klinceza, stigla i Viktorija Oslaković koja je k tome i u višoj starosnoj kategoriji najmlađih kadetkinja stigla do prve pobjede i bodova za rang listu.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close