192/193 infoVijesti

Za vikend 5 pijanih vozača, mladić odbio alkotest

U policijskoj vikend akciji “Nadzor alkohola, droge i brzina“ na području PP Jastrebarsko zabilježen je 21 prekršaj,  od čega 5 prekršaja vozača pod utjecajem alkohola, 9 prekršaja brzine te 7 ostalih prekršaja.

K tome, prilikom redovnog nadzora prometa dva vozača su uhvaćena za upravljačem pod utjecajem alkohola. U prvih pet minuta subote (00:05 sati), u Jastrebarskom je zaustavljeno osobno vozilo kojim je upravljao 34-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,19 promila, i to sve za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom. Priveden je u PP Jastrebarsko, gdje je zadržan do otriježnjenja, a potom je zbog počinjenih prekršaja odveden dežurnom prekršajnom sucu.

Odbio alkotest

U nedjelju u 02:15 sati jaskanski plavci su u Jaski prilikom nadzora prometa zaustavili automobil kojeg je vozio 28-godišnji vozač pod vidnim utjecajem alkohola, a koji je odbio alkotestiranje. I on je priveden u PP Jastrebarsko gdje je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Slijedi mu prekršajni nalog.

Dvije provale u istom mjestu

U subotu se dogodila raritetna situacija u mjestu Celine. Tamo je, naime, provaljeno u dvije vikendice, a dojave u policiju stigle su u razmaku od samo 45 minuta, u 13 i 13:45 sati. Obavljen je pregled mjesta događaja i daljnji rad se nastavlja – izvijestila je jaskanska policija.

Ranije istog dana, u subotu ujutro, u Bregani Pisarovinskoj dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Došlo je do slijetanja osobnog vozila van kolnika, a prilikom nesreće tjelesne ozljede zadobio je vozač.

Zabio se u ogradu i pobjegao

U nedjelju u 00:30 sati u Gornjem Desincu prometna nesreća s materijalnom štetom. Nepoznati vozač je s nepoznatim vozilom sletio van kolnika i udario u betonski kolni ulaz i željezna vrata dvorišne ograde, a nakon čega se udaljio u nepoznato. Daljnji rad se nastavlja – poručuju iz PP Jastrebarsko.

Dodajmo i kako je jučer zabilježena i krađa goriva na benzinskoj postaji koja je u sklopu auto ceste u Donjem Desincu. Nepoznati je vozač natočio gorivo u spremnik vozila nakon čega je ‘ispario’ ne plativši račun za gorivo.

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close