192/193 infoVijesti

Vikend prepun intervencija obilježilo ubojstvo kod Pisarovine

Trodnevno vikend izvješće jaskanske policije najopsežnije je u skorije vrijeme. Zaista je svega bilo proteklih dana na području koje pokrivaju jaskanski plavci, a strašan zločin nedaleko Pisarovine obilježio je trodnevna događanja.

Dvije prometne i napad psa na mlađu ženu

U petak u 06:45 sati zaprimljena je dojava o krađi goriva iz spremnika dva teretna vozila parkirana kod benzinske postaje u sklopu autoceste u Donjem Desinec. Obavljen je pregled mjesta događaja i daljnji rad se nastavlja – poručuju iz jaskanske policije.

Prva od dvije prometne nesreće koje su se dogodile u petak bila je u 09:15 sati u Jastrebarskom. Nepoznati je vozač osobnim vozilom, uslijed nepropisnog kretanja unazad, udario drugo osobno vozilo i nakon toga pobjegao, no naknadno je pronađen po policijskim službenicima na adresi stanovanja.

U 14:15 sati zaprimljena je dojava o držanju životinje bez nadzora u Jastrebarskom gdje je pas ogrebao 28-godišnju ženu. Na mjesto događaja izašli su djelatnici veterinarske stanice, dok će protiv vlasnika psa biti podneseno izvješće o izvršenom prekršaju.

U 14:35 sati nova prometna u Jaski. 52-godišnji vozač je udario parkirano vozilo i pobjegao, no jaskanski plavci su naknadno pronašli, te je utvrđeno da se nalazio pod utjecajem alkohola od 1,66 promila. Protiv vozača slijedi optužni prijedlog.

POGLEDAJTE I OVO:  Projektom "kulTura" nastavlja se uspješna suradnja Jastrebarskog i Črnomlja | audio

Strašan zločin 2 kilometra od Pisarovine

U subotu je u 15 sati u policiju stigla dojava o počinjenom razbojništvu nad 73-godišnjim muškarcem, a koji je pritom smrtno stradao. Očevid su obavili policijski službenici u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, te se nastavlja daljnji rad na otkrivanju nepoznatog počinitelja. O ovom strašnom zločinu, koji je šokirao pisarovinski i jaskanski kraj, izvijestili smo isti dan.

Sukob dvojice mladića u Čegljima, u Vlaškovcu ‘sjekirom na auto’

U 04,35 sati u nedjelju zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira u mjestu Čeglje. Tamo je 26-godišnji muškarac fizički napao 25-godišnjaka. Tom prilikom utvrđeno je kako je za 26-godišnjim muškarcem raspisana i potraga, a slijedi mu optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

Jučer u 07,22 sati stigla je i dojava o izvršenoj krađi u mjestu Miladini, od strane nepoznatog počinitelja na štetu 65-godišnjeg muškarca, a u 14:40 sati prijavljeno je oštećenje osobnog vozila u mjestu Vlaškovec, gdje je 55-godišnji muškarac sjekirom oštetio osobno vozilo u vlasništvu 62-godišnje žene.

Komentari:

Slične teme:

Close