Oglašavanje
192/193 infoVijesti

Za vikend sedam intervencija, jučer u Jaski kod 24-godišnjaka pronađena droga

Najzvučnija intervencija jaskanskih plavaca posljednjih dana svakako je ona jučerašnja u kojoj je ‘s drogom pao’ 24-godišnji muškarac u gradu Jastrebarskom. Kod njega su, naime, jučer u 14,15 sati, djelatnici PP Jastrebarsko pronašli mješavinu zelene biljne materije karakterističnog izgleda na opojnu drogu, konkretnije rečeno – marihuanu. Priveden je u prostorije policijske postaje, a slijedi mu optužni prijedlog.

Također jučer, ali ujutro, u 07:50 sati, u Jaski se dogodila i prometna nesreća. 31-godišnji vozač kombija je, uslijed oduzimanja prednosti prolaska, udario u dva osobna vozila kojima su upravljali 44-godišnja vozačica i 67-godišnji vozač. Prilikom nesreće dvoje vozača i jedan putnik zadobili su tjelesne ozljede.

Za vikend, koji je protekao u znaku Jaskanskih vinskih svečanosti, policija izvještava o sedam intervencija. U petak se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u Jastrebarskom, gdje je 22-godišnji vozač autobusa, uslijed ne držanja potrebnog razmaka između vozila, udario u osobno vozilo kojim je upravljao 45-godišnji vozač, a istog dana oštećen je i polubranik na pružnom prijelazu Donja Zdenčina.

POGLEDAJTE I OVO  Jastrebarskom odobrena dva EU projekta ukupne vrijednosti preko 1,5 milijuna kuna

Subotu obilježile provale i krađe

Subota je donijela tri dojave o provali i jednu krađu. Provaljeno je u kamp kućicu na parkiralištu koje je u sklopu autoceste u Donjem Desincu, te u dva osobna vozila, jedno u mjestu Vlaškovec, a drugo u Gornjoj Reki. Obavljeni su pregledi mjesta događaja i daljnji rad se nastavlja – poručuju iz PP Jastrebarsko.

Policija je očevid imala i u subotu navečer, kada je prijavljena krađa novca i nakita iz obiteljske kuće u mjestu Klinča Sela.

Sudar dvojice motociklista

Prometna nesreća se dogodila i u prvom satu nedjelje. Naime, u 00:10 sati, u Izimju je 53-godišnji vozač motocikla, uslijed nepropisnog kretanja, udario u drugi motocikl kojim je upravljao 35-godišnji vozač. Prilikom nesreće oba vozača zadobili su tjelesne ozljede.

Ako ste propustili u našem eteru današnji razgovor sa zamjenikom načelnika PP Jastrebarsko Matejem Šućurom, možete ga poslušati OVDJE.

POGLEDAJTE I OVO  U Jaski otvoreno moderno i automatizirano spremište za električne bicikle

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili: