SportVijesti

Vinogradar ispao iz Hrvatskog kupa

Nogometaši Vinogradara ispali su iz Hrvatskog kupa u 1/16 finala nakon jučerašnjeg 6:0 poraza kod Kurilovca u Velikoj Gorici. Očekivani je to scenarij utakmice između Turopoljaca koji su vodeći u 3. HNL Središte i od ove sezone redizajniranih zelenih koji su u sredini ljestvice Jedinstvene županijske lige, petog ranga hrvatskog nogometa.

U jučerašnjem srazu mreže su mirovale 28 minuta, a onda je započeo uragan Kurilovca koji u samo 11 minuta postiže čak pet pogodaka. Sedlaček u 29. i 31., Roginić u 33. i Hodak u 38. (11m) stvaraju prednost 4:0, a pet minuta prije poluvremena gostujući vratar Josip Braje postiže autogol. U drugom dijelu Althaller u 53. zabija za 6:0 i taj rezultat ostaje do kraja utakmice.

Trener zelenih Damir Katovčić jučer je izveo formaciju 4-2-3-1 u sastavu Josip Braje – Dorian Belan, Igor Mačešić, Vedran Vulje, Martin Miščin – Dominik Jurinić, Bruno Vađina – Stjepan Prežgaj, Martin Borković, Leon Koluder – Gabriel Koluder, a još su u igru ulazili Mihael Stepinac, Tin Mesic, Domagoj Sopić i Mateo Popović, dok je rezervni vratar Ivan Braje ostao na klupi.

Završio je tako Vinogradar svoj put u Hrvatskom kupu već u prvoj utakmici koju je igrao i sada se okreće natjecanju u kojem ipak ima realnije šanse za uspjeh i gornji dio ljestvice, a to je Jedinstvena županijska liga u kojoj nastupa od ove sezone, sezone za koju se i prije njezina početka znalo da će biti velika prekretnica u klupskoj povijesti zelenih iz Mladine.

Foto
NK Kurilovec

Sličan sadržaj

Back to top button