Oglašavanje
SportVijesti

Vinogradar i Mladost nastavili s pobjedama, Jaski poraz

Za vikend su nastavljena nogometna prvenstva za klubove s jaskanskog područja. Nogometaši Vinogradara u 3. Hrvatskoj ligi stigli su i do treće uzastopne pobjede. U četvrtom kolu, na domaćem terenu kod Sportskog centra Vojarna, zeleni su s 2:0 svladali igrače Vrbovca, a pogotke je postigao Marko Bjelanović u 11. i 87. minuti. Na ljestvici je sad Vinogradar drugoplasirana ekipa u 3. HNL zapad s 10 osvojenih bodova, 2 manje od prvoplasiranog Krka.

Pobjeda Kupinca, poraz Jamnice

U Jedinstvenoj županijskoj ligi pobjedu je ostvario Kupinec, dok je pisarovinska Jamnica poražena. Kupinec je s 1:0 pobijedio na gostovanju kod Topa u Kerestincu, a Jamnica je kod kuće s 3:2 izgubila od Lomnice.

Nakon 4 kola Kupinec je 7. sa šest bodova, a Jamnica 13. s tri osvojena boda.

Mladost jedina stopostotna

U 1. Županijskoj ligi, klinčaselska Mladost ubilježila je i četvrtu pobjedu u 4 odigrana kola. Sa 4:3 su slavili u lokalnom derbiju na gostovanju kod Dinamo Okića i zadržali prvo mjesto na ljestvici. Jaska je, nakon uvodne dvije pobjede, doživjela drugi uzastopni poraz. Modri s Centrale poraženi su s 2:1 na gostovanju kod Rakovog Potoka. Poraz je doživio i Krašić. Oni su ugostili Maldost iz Kraja Donjeg i izgubili 0:2.

POGLEDAJTE I OVO  Središnjica 22.7.

Na ljestvici je Mladost iz Klinča Sela vodeća s maksimalnih 12 bodova, Jaska je 11. sa 6 bodova, a bez bodova su još uvijek Dinamo Okić i Krašić koji zauzimaju 14. i 15. mjesto u konkurenciji 16 momčadi.

Pet momčadi sa istim brojem bodova

U 2. županijskoj ligi zapad odigrano je treće a kolo a rezultati su sljedeći: Mladost Brezarić – Croatia Pojatno 1:5, Stupnik – Galgovo 4:1, Donja Kupčina – Pribić 2:1 i Pušća – Zdenčina 3:1.

Desinec je bio slobodan u ovom kolu.

Nakon tri kola po šest bodova imaju Croatia Pojatno, Pribić, Galgovo, Donja Kupčina i Zdenčina, 3 boda imaju Pušća i Stupnik, dok su Desinec i Mladost Brezarić bez bodova.

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili:

Zadnje vijesti:

Close